Fotoshoot bij Wijkplaats BUUR

Voor de eerste klus van LocalGames zijn fotograaf Silvia van Uden en ontwikkelaar Joep Bos-Coenraad op bezoek bij Wijkplaats BUUR. Onder het dak van BUUR vinden we een eetcafé, flexwerkplekken en een vergaderzaal, een winkel met cadeau-artikelen uit de omgeving, en een standplaats voor de sociale ondersteuners van Stip Nijmegen en een Sociaal Wijkteam (SWT). Daarnaast biedt BUUR verschillende leerwerkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Dat klinkt als heel wat, maar wat doet zo’n Sociaal Wijkteam en waar vind je ze? Is die vergaderruimte geschikt voor mijn organisatie? Wat straalt het eetcafé van BUUR uit en is dat een geschikte plek om met de schoonfamilie een hapje te gaan eten?

In deze game snuffel je straks op een leuke maar laagdrempelige manier door de omgeving en ontmoet je mensen die je meer vertellen over de kracht van BUUR.

Houd LocalGames in de gaten voor updates over de ontwikkeling van dit spel!

One Reply to “Fotoshoot bij Wijkplaats BUUR”

Comments are closed.